Over Zorggroep Apeldoorn

CHECK VACATURES

Mensen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen, staan voor grote veranderingen in hun leven. Het opgeven van zelfstandigheid, zorg van derden toelaten, misschien wel een nieuwe woning, een andere woonvorm, afscheid nemen van dierbare spullen. Soms is zo’n verandering onverwacht, soms was het te voorzien, altijd is deze verandering door omstandigheden onvermijdelijk. Behoedzaam, begripvol, deskundig en liefdevol begeleiden wij mensen bij deze veranderingen zodat zij in deze nieuwe levensfase kwaliteit van leven behouden of snel hervinden.

Met liefde voor de medemens die ondersteuning nodig heeft, zijn we er voor ouderen en jongeren, bij lichamelijke en/of geestelijke achteruitgang, tijdelijk of permanent. Thuis, in een verpleeg-, revalidatie- of verzorgingstehuis, in een ontmoetingscentrum, in het hospice. Verpleegkundigen, helpenden, specialisten, therapeuten en vrijwilligers bieden er met toewijding, expertise en ervaring de beste zorg. Vandaag, morgen, overmorgen.

Een helpende hand, een arm om de schouder, een luisterend oor; een waardevol gebaar dat bijdraagt aan het welzijn van mensen. We doen het graag, omdat het helpt. We geven om elkaar, we zijn er voor elkaar. Als cliënten zich prettig voelen en opbloeien in hun nieuwe woonomgeving, als we cliënten langer thuis kunnen laten wonen, als hun zelfredzaamheid is vergroot, als cliënten vertrouwen hebben in hun herstel, worden wij daar ook blij van. We zijn trots op wat we met ons mooie, betekenisvolle vak voor anderen kunnen betekenen. Daar zetten we ons ten volle en met vreugde en voldoening voor in.

Zorggroep Apeldoorn en omstreken biedt deskundige zorg en behandeling. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten; bij ons vinden mensen de zorg die ze nodig hebben. Dat doen wij met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze. Bij cliënten thuis, in de buurt en, als dat niet meer kan, in één van onze 19 locaties.

Bekijk onze locaties