Vacatures Helpende

Word Helpende bij Zorggroep Apeldoorn en maak het leven van onze cliënten aangenamer

Zorggroep Apeldoorn, waar je gezien wordt!

Dat geldt voor iedereen: collega’s, vrijwilligers en cliënten. We werken vanuit de waarden hart & ziel, lef en samen.
Kom je met ons samenwerken?

Samen met 1.600 collega’s en een groot aantal vrijwilligers bieden wij de beste zorg voor onze bewoners. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Bij Zorggroep Apeldoorn streven we naar een huiselijke en warme zorgomgeving waarbij de cliënt altijd centraal staat. Zorggroep Apeldoorn is in beweging. Wij bouwen aan een toekomstbestendige organisatie die past bij onze visie;  ‘samen zorgen’. Want samen met het zorgteam en de naasten zorgen we ervoor dat onze cliënten de zorg krijgen die bij hen past.

Wat past bij jou?

Je wordt onderdeel van een team waar samenwerking en collegialiteit voorop staan. Elke locatie heeft zijn eigen unieke sfeer en specialismen, van intensieve revalidatiezorg tot ondersteuning in de dagelijkse levensbehoefte van onze ouderen. Dit zorgt voor een dynamische werkervaring waarbij geen dag hetzelfde is. Je vindt zeker een plek die past bij jouw voorkeuren en levensstijl.

Cliënten ondersteunen

Als Helpende speel je een essentiële rol in de dagelijkse ondersteuning van onze cliënten om zodat zij zoveel mogelijk hun eigen kunnen leiden. Je werkt nauw samen met collega’s en draagt bij aan een positieve sfeer op de afdeling. Daarnaast speel je een actieve rol in het observeren en rapporteren van veranderingen in de situatie van cliënten, wat essentieel is voor het aanpassen van de zorgplannen.

Je vaardigheden in empathie en je vermogen om aan te voelen wat anderen nodig hebben, maken je onmisbaar in het team. Wij waarderen jouw bijdragen aan de zorg en bieden mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Maak het verschil

Kom werken bij Zorggroep Apeldoorn en ervaar hoe je met kleine, dagelijkse handelingen een grote impact kunt hebben op het welzijn van onze cliënten. Solliciteer nu en ontdek hoe jij als Helpende het leven van veel mensen aangenamer kunt maken.

Kom bij ons werken en ervaar dagelijks de voldoening van zinvol werk. Solliciteer nu bij Zorggroep Apeldoorn en maak het verschil in het leven van onze cliënten!

Wil je eerst kennismaken met de afdeling waar je komt te werken? Bel dan met je persoonlijke contactpersoon Jessica Jorritsma via 088-1452114 of stuur haar een e-mail. We zien je graag!

Vacatures voor Helpende

Helpende + | Zwaanspreng

Group 2
Winkewijert
clock-regular
12 – 16 uur per week

Helpende of Helpende Plus | Heerenhof

Group 2
Heerenhof
clock-regular
24 tot 32 uur

Helpende | Klingelbeek

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
Uren in overleg

Helpende | De Viermaster

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
16 – 20 uur per week

Helpende | Akelei

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
24 tot 28 uur

Helpende of Helpende + | Groenendaal

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
16 – 28 uur per week

Helpende GRZ | Grift

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
12 – 28 uur per week

Helpende + | Pachterserf

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
16 – 32 uur per week

Helpende | Bakenberg

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
20 tot 24 uur per week