Vacatures Verpleegkundige

Samenwerken aan toekomstbestendige complexe zorg binnen onze dynamische en collegiale teams bij Zorggroep Apeldoorn?

Zorggroep Apeldoorn, waar je gezien wordt!

Dat geldt voor iedereen: collega’s, vrijwilligers en cliënten. We werken vanuit de waarden hart & ziel, lef en samen.
Kom je met ons samenwerken?

Samen met 1.600 collega’s en een groot aantal vrijwilligers bieden wij de beste zorg voor onze bewoners. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Bij Zorggroep Apeldoorn zetten we ons in voor kwalitatieve zorg in een warme, huiselijke omgeving. Als Verzorgende IG speel je een sleutelrol in het bieden van persoonlijke en afgestemde zorg aan onze cliënten. Dankzij onze diverse locaties, zoals het historische St. Peter, het moderne Tullekensmolen, en de levendige Heerenhof, is elke dag gevuld met nieuwe kansen en uitdagingen.

Zorggroep Apeldoorn is in beweging. Wij bouwen aan een toekomstbestendige organisatie die past bij onze visie;  ‘samen zorgen’. Want samen met het zorgteam en de naasten zorgen we ervoor dat onze cliënten de zorg krijgen die bij hen past.

Wat past bij jou?

Bij Zorggroep Apeldoorn staat de medewerker op één! We vinden aandacht voor onze medewerkers belangrijk, we zien jou. We stimuleren jouw professionele ontwikkeling, je hebt invloed op jouw rooster en uren en we benutten jouw kwaliteiten en werk waar je voor opgeleid bent.

Je komt te werken in een dynamisch team waar collegialiteit en professionaliteit hand in hand gaan. Elk van onze unieke locaties heeft zijn eigen karakter, wat jou de kans geeft om te ontdekken wat het beste bij jou past. Daarnaast ondersteunen wij je professionele ontwikkeling met een scala aan opleidingen en cursussen.

Jouw rol

Als Verpleegkundige ben je van grote betekenis voor de cliënten, hun naasten, en je collega’s. Je zorgt voor een optimaal leef- en werkklimaat binnen jouw afdeling. Wij waarderen jouw initiatief in het meedenken over nieuwe ontwikkelingen zoals familieparticipatie en moedigen je aan om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Samen streven wij naar het verlenen van toekomstbestendige, complexe zorg.

Kom bij ons werken en ervaar dagelijks de voldoening van zinvol werk. Solliciteer nu bij Zorggroep Apeldoorn en maak het verschil in het leven van onze cliënten!

Wil je eerst kennismaken met de afdeling waar je komt te werken? Bel dan met je persoonlijke contactpersoon Jessica Jorritsma via 088-1452114 of stuur haar een e-mail. We zien je graag!

Vacatures voor Verpleegkundige

Algemeen verpleegkundige | Akelei

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
20 – 28 uur per week

Regie Verpleegkundige | De Vier Dorpen

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
24 tot 32 uur

Regieverpleegkundige | Heerenhof

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
24 uur

Regieverpleegkundige | St. Peter

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
24 uur

Regieverpleegkundige | De Hofstede

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
24 uur

Nachtdienst revalidatie verpleegkundige GRZ | Grift & Kayersbeek

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
24 tot 36 uur per week

EVV’er (VIG of VPK) | Groenendaal

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
24 tot 32 uur

Algemeen verpleegkundige | De Hofstede

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
20 uur per week

Algemeen Verpleegkundige flexpool

Group 2
Apeldoorn
clock-regular
Uren in overleg