Leren en werken in de zorg combineren

Volop mogelijkheden!

Wij zijn een organisatie waar leren en ontwikkelen een belangrijk onderdeel is. Tijdens je opleiding ben je in dienst bij Zorggroep Apeldoorn e.o. gemiddeld 1 dag in de week ga je naar school. Leren in de praktijk staat centraal dit gebeurt op een van de leuke en leerzame locaties. Je opleidingskosten worden vergoed en je krijgt direct een contract en salaris!

Tijdens het leren in de praktijk sta je niet alleen, je wordt ondersteunt door enthousiaste werkbegeleiders. Daarnaast werk je altijd samen met een ervaren collega. Zij leren je de kneepjes van het vak. Stap voor stap leer je steeds meer van dit mooie beroep. Startmomenten voor de opleiding zijn in februari en in september. Wil je solliciteren dan kan dat uitsluitend door te reageren via de vacature op deze website.

Deze vacature is hier te vinden op het moment dat we gaan werven. En wij zijn dan op zoek naar gemotiveerde kandidaten die graag een BBL-opleiding in zorg en welzijn willen volgen. Op MBO en HBO niveau. Heb je vragen over een BBL/duaal opleiding mail dan naar Ursula Aarsen. Mail: ursula.aarsen@zgapeldoorn.nl.

Leerzame BOL stages

Vaak lopen de contacten over stages via je school. Informeer dus bij je school of ze al contact hebben met Zorggroep Apeldoorn e.o. Is dat niet het geval en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage in de zorg? Wij bieden stages voor verschillende opleidingen en proberen altijd een geschikte stageplek voor je te vinden. Zoek je een geschikte plek voor een oriëntatiestage of stage voor een langere periode?

Informeer eens naar de mogelijkheden!

Bij Zorggroep Apeldoorn e.o. zijn er een aantal super leuke en leerzame leerafdelingen. Op een leerafdeling ga je nog meer zelfstandig aan het werk (natuurlijk wel onder supervisie). Je krijgt na een inwerkperiode meteen verantwoordelijkheden en gaat als volwaardig teamlid aan de slag. Hierdoor ervaar je goed hoe het dagelijks werken in de zorg is. Een top stage voor 3e en 4e jaars studenten! Je ontvangt een stagevergoeding comfort CAO VVT

Er zijn ook mogelijkheden om in de weekenden/vakanties te werken op de afdeling waar je stage loopt of gelopen hebt, vraag erna bij je begeleiders en leidinggevende op de afdeling. Of kijk in het vacatureoverzicht op deze website.

Heb je vragen over een stageplek, mail naar: stage@zgapeldoorn.nl

Maatschappelijke stage

Zit je op de middelbare school en ben je op zoek naar een zinvolle maatschappelijke stage? In onze organisatie is altijd wel leuk en waardevol werk te doen. Kijk op www.apeldoornpaktaan.nl daar vind je alle mogelijkheden voor maatschappelijke stage.

Luister naar je hart en switch naar de zorg

Wil jij werken in de zorg, maar nog geen diploma of werkervaring? Als zorgswitcher volg je een werk- en leertraject en ben je in 18 maanden omgeschoold tot Verzorgende-IG niveau 3.

Meer weten over switchen naar de zorg